+ پاسخ به تاپيك
صفحه 1 از 8 1 2 3 4 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 72

تاپيك: آشغال ترین سرویس وبلاگ در ایران blogfa است

بلد نیست با ماشين حساب كار كنه! e1op آواتار ها
    پست‌ها
    154
    تشکر از کاربر
    84
    در 54 پست 66 بار تشكر شده است

پیش فرض آشغال ترین سرویس وبلاگ در ایران blogfa است

به دوستانی که قصد ساختن وبلاگ دارند پیشنهاد می کنم از سرویس بلاگفا استفاده نکنند
    به چند دلیل:
    1. نمایش تبلیغات در بالای وبلاگ شما (بدون اجازه ) در صورتی که سرویس هایی مثل iranblog ، mihanblog ، بلاگ اسکای و . . . هیچ تبلیغی رو به بازدید کننده ها نشون نمیده
    2. حذف دستور iframe به خاطر اینکه شما نتونید در وبلاگتون تبلیغات انجام بدید ( خودش با وبلاگ شما تبلیغ کنه اشکال نداره اما شما حق ندارید تبلیغی انجام بدید.
    در ضمن بلاگفا به جز iframe خیلی از کد های دیگه رو هم حذف کرده مثل: متا رفرش ، ری دایرکت ، متا تگ، . . .
    3. نداشتن سیستم آمار وبلاگ ، خبرنامه و خیلی سرویس هی دیگه در مقایسه با سرویس های دیگه
    4. قبلا یه ایراد دیگه ای نوشته بودم که اشتباه بود و مهدی عزیز اثبات کرد که اشتباهه
    به نقل از Mahdi :سایت oxinads ف.ی.ل.ت.ر شده توی بلاگفا (توی همه قسمتها!!!). سایت وبزیست هم توی قالب ها ف.ی.ل.ت.ر شده!
    بلاگفا به راحتی هر سایتی رو که دلش میخاد برای کاربراش فیل.تر میکنه.( به بهانه سیاست های مزخرفش)

5. (روی این زیاد مطمئن نیستم) با موتور جستجوی گوگل مشکل داره ( اگه شما 3 وبلاگ یکسان در بلاگفا و iranblog و mihanblog داشته باشید، در فهرست جستجو ، بلاگفا در آخر قرار می گیره. در سرویس میهن بلاگ برای هر پست میتونید برچسب (کلمات کلیدی) اضافه کنید. این برچسب ها باعث میشن رتبه ی بهتری در جستجوی گوگل داشته باشی
    6. و امروز به خاطر یه اعتراض به سیاست های بلاگفا ، اون رو مسدود کردن!! http://e1op.blogfa.com
    متاسفانه وبلاگ خودم هم بلاگفاست چون روز اول که ساختمش از معایب اون خبر نداشتم و توی کلی دایرکتوری ثبتش کردم و الان نمی تونم عوضش کنم
    اگه دنبال یه سرویس درست و حسابس در ایران می گردید بهتون پیشنهاد می کنم از میهن بلاگ استفاده کنید. واقعا سرویس فوق العاده ایه. امکاناتش حرف نداره.
    امکاناتش اصلا با بلاگفا قابل مقایسه نیست!!
    ویرایش توسط e1op : 05-07-2009 در ساعت 02:35 AM دلیل: ناقص بود

2. 4 كاربر زير به خاطر اين پست مفيد از e1op تشكر كرده‌اند

Webzist Mahdi آواتار ها
    پست‌ها
    1,047
    تشکر از کاربر
    511
    در 608 پست 991 بار تشكر شده است

پیش فرض پاسخ : آشغال ترین سرویس وبلاگ در ایران blogfa است

من خیلی با بلاگفا موافق نیستم، ولی شما هم خیلی تند رفتید!

1. نمایش تبلیغات در بالای وبلاگ شما (بدون اجازه ) در صورتی که سرویس هایی مثل iranblog ، mihanblog ، بلاگناز و . . . هیچ تبلیغی رو به بازدید کننده ها نشون نمیده
    بلاگفا در ازای خدماتی که به کاربراش ارائه میده، حق داره تبلیغ تو وبلاگ ها نمایش بده، کاربرها هم با دونستن این موضوع وبلاگ رو ایجاد میکنن!

2. حذف دستور iframe به خاطر اینکه شما نتونید در وبلاگتون تبلیغات انجام بدید ( خودش با وبلاگ شما تبلیغ کنه اشکال نداره اما شما حق ندارید تبلیغی انجام بدید.
    با این مورد موافقم. ولی خب هر سایتی سیاست هایی داره و بنا بر اون سیاست ها کارهایی انجام میده که حالا ممکنه کاربرها خوششون بیاد و یا اینکه نیاد!

3. نداشتن سیستم آمار وبلاگ ، خبرنامه و خیلی سرویس هی دیگه در مقایسه با iranblog و mihanblog و بلاگ اسکای
    یه ضعف براش محسوب میشه. حرفی توش نیست.

4. اگه شما یه لینک رو بخوایید داخل پست هاتون اضافه کنید که کاراکتر ؟ داشته باشه، به شما پیغام خطا میده
    نمیدونم این حرف را روی چه حسابی زدید! ولی در هر صورت اشتباهه! چنین مشکلی وجود نداره.

5. با موتور جستجوی گوگل مشکل داره ( اگه شما 3 وبلاگ یکسان در بلاگفا و iranblog و mihanblog داشته باشید، در فهرست جستجو ، بلاگفا در آخر قرار می گیره
    این مورد هم کاملا اشتباهه!!!

4. 3 كاربر زير به خاطر اين پست مفيد از Mahdi تشكر كرده‌اند

I am WZ 4 EVER Rahman آواتار ها
    پست‌ها
    985
    تشکر از کاربر
    309
    در 320 پست 420 بار تشكر شده است

من هم با موارد 2 و 3 موافقم . اينا ضعفاي بزرگيه كه بلاگفا داره . آقا مهدي اگه اينا سياسته پس سياست خيلي اشتباهيه .
    بلاگفا چون جزو اولين ها بود كاربراش زياد شد و الان هر كاري دلش بخواد مي كنه در حاليكه امكانات ميهن بلاگ ديوونه كننده اس .
    كاش كاربراي بلاگفا تو يه تصميم دسته جمعي وبالگ هاشون رو حذف ميكردن ؟

6. 2 كاربر زير به خاطر اين پست مفيد از Rahman تشكر كرده‌اند

A d m i n i s t r a t o r Javad آواتار ها
    .:. کره ی زمین.:.          مدل گوشی: Nokia 3120
    پست‌ها
    1,742
    تشکر از کاربر
    604
    در 532 پست 762 بار تشكر شده است

با موراد 1 و 2 و 3 موافقم!
    قسمت iframe هم همون سیاست بلاگفا هستش که به نظرم کابر میپرونه!
    البته کابرای تازه کار بعد از اینکه میفهمن چی شده و چه چیزی ممنوع شده این فاجعه رو به جون میخرن و هیچی نمیگن !!!
    دانلود شوها و کلیپ های جدید خوانندگان ایرانی و خارجی| گالری عکس |جوک و اس ام اس

بالاخره بعد از سال ها شروع کردن به یادگیری موسیقی

8. 2 كاربر زير به خاطر اين پست مفيد از Javad تشكر كرده‌اند

مدیر راهنمای انجمن Nima آواتار ها
    پست‌ها
    1,679
    تشکر از کاربر
    593
    در 750 پست 1,151 بار تشكر شده است

اگه به همه در مورد اين موضوعات اطلاع رساني بشه ديگه مشكلي پيش نمياد، يه كابر وقتي وبلاگ رو ساخت بهش دل مي‌بنده و ديگه راهي نيست و مي‌دونيد كه بلاگفا نه امكان بك‌آپ گرفتن از وبلاگ رو داره نه انتقال پست.
    مشكل هم اينه كه بيشتر وبلاگ نويسان تازه كار نه تحقيق مي كنن نه چيز زيادي از اينترنت مي‌دونن.
    !I love what I do because I do what I love

10. 4 كاربر زير به خاطر اين پست مفيد از Nima تشكر كرده‌اند

آبجي وبزيست DaryaDel آواتار ها
    پست‌ها
    561
    تشکر از کاربر
    285
    در 166 پست 232 بار تشكر شده است

دشمنارو جمع شدن اینجا

بالاخره..به جاي اين دنيا...کسي هست که براي تو ساخته شده..
    مخصوص تو..فقط براي تو..براي اينکه بهت عشق بورزه...
    نوازشت بده..لمست کنه...آره..پيدا ميشه...
    تحمل کن دوست خوبه من...تحمل....
    بزرگ انديش باش..
    همينطور که هستي بمون...
    افرادي مثل تو کمن تو اين دنيا...غنيمتي...
    اميدوارم بياد..هرچه سريعتر..کسي که قدرت رو بدونه...
    کسي که نفسهات رو غنيمت بشمره..لحظه هاي با تو بودن رو...روحت رو درک کنه...

من آمده ام وای وای..................

12. کاربران زیر به خاطر این پست از DaryaDel تشکر کرده اند

پست‌ها
    154
    تشکر از کاربر
    84

نقل قول:
    5. با موتور جستجوی گوگل مشکل داره ( اگه شما 3 وبلاگ یکسان در بلاگفا و iranblog و mihanblog داشته باشید، در فهرست جستجو ، بلاگفا در آخر قرار می گیره

در پاسخ به مهدی عزیز که فرموند:

دوست عزیز بلاگفا نسبت به سرویس های مشابه از page rank کمتری برخورداره. این سرویس رو مساله ی SEO خوب کار نکرده . من این قضیه رو چند بار با دو سرویس ایران بلاگ و میهن بلاگ امتحان کردم. (محتوای وبلاگ ها یکسان بود)
    نتیج این شد که وبلاگی که در بلاگفا بود.رتبه Page Rank کمتری گرفت (باز هم میگم شرایط یکسان بود و در هیچ جایی به این وبلاگ ها لینک داده نشده بود)

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi نمایش پست ها

4. اگه شما یه لینک رو بخوایید داخل پست هاتون اضافه کنید که کاراکتر ؟ داشته باشه، به شما پیغام خطا میده

نمیدونم این حرف را روی چه حسابی زدید! ولی در هر صورت اشتباهه! چنین مشکلی وجود نداره.
    !!!
    دوست عزیز منظورم این بود:
    این لینگ رو اگه تونستی داخل یه پست اضافه کن و آدرس پستت رو داخل همین فروم بزار:
    http://www.oxinads.com/?a=27802

امکان نداره اضافه کنی بلاگفا با این جور لینک ها مشکل داره و پیغام خطا میده

14. کاربران زیر به خاطر این پست از e1op تشکر کرده اند

Webzist Mahdi آواتار ها
    پست‌ها
    1,047
    تشکر از کاربر
    511

در پاسخ به مهدی عزیز که فرموند:

دوست عزیز بلاگفا نسبت به سرویس های مشابه از page rank کمتری برخورداره. این سرویس رو مساله ی SEO خوب کار نکرده . من این قضیه رو چند بار با دو سرویس ایران بلاگ و میهن بلاگ امتحان کردم. (محتوای وبلاگ ها یکسان بود)
    نتیج این شد که وبلاگی که در بلاگفا بود.رتبه Page Rank کمتری گرفت (باز هم میگم شرایط یکسان بود و در هیچ جایی به این وبلاگ ها لینک داده نشده بود)
    باز هم میگم این حرف اشتباهه!
    اگه امکانش هست، آدرس وبلاگ ها رو اینجا قرار بدید، تا حرفتون سندیت داشته باشه! چون رتبه دامین اصلی هیچ تاثیری روی ساب دامین های اون دامین نداره! در ضمن امکان نداره یک صفحه که بهش هیچ لینکی داده نشده باشه، pagerank داشته باشه!

دوست عزیز منظورم این بود:
    این لینگ رو اگه تونستی داخل یه پست اضافه کن و آدرس پستت رو داخل همین فروم بزار:

امکان نداره اضافه کنی بلاگفا با این جور لینک ها مشکل داره و پیغام خطا میده
    http://nimablog.blogfa.com/post-1.aspx

16. 2 كاربر زير به خاطر اين پست مفيد از Mahdi تشكر كرده‌اند

پست‌ها
    154
    تشکر از کاربر
    84

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi نمایش پست ها
    باز هم میگم این حرف اشتباهه!
    اگه امکانش هست، آدرس وبلاگ ها رو اینجا قرار بدید، تا حرفتون سندیت داشته باشه! چون رتبه دامین اصلی هیچ تاثیری روی ساب دامین های اون دامین نداره! در ضمن امکان نداره یک صفحه که بهش هیچ لینکی داده نشده باشه، pagerank داشته باشه!

http://nimablog.blogfa.com/post-1.aspx
    من به این پست که لینک دادی رفتم اما من گفتم این لینک رو اضاف کن:
    داخل لینک آدرس وبزیست رو دادی هر چند داخل لینک علامت سوال هست. پس حرف من اشتباهه ممکنه دلیل خطا دادنش علامت سوال نباشه مثل همین لینک که گفتم. ولی در هر صورت نمیتونی داخل بلاگفا به این آدرس لینک بدی:

در مورد ایراد پنجم هم فکر می کنم حق با شما باشه. مطمئن نیستم. باید یه بار دیگه با عنوان و مطالب یکسان امتحان کنم. و آدرس وبلاگ ها رو هم میدم.

18. کاربران زیر به خاطر این پست از e1op تشکر کرده اند

Webzist Mahdi آواتار ها
    پست‌ها
    1,047
    تشکر از کاربر
    511

نقل قول نوشته اصلی توسط e1op نمایش پست ها
    من به این پست که لینک دادی رفتم اما من گفتم این لینک رو اضاف کن:
    داخل لینک آدرس وبزیست رو دادی هر چند داخل لینک علامت سوال هست. پس حرف من اشتباهه ممکنه دلیل خطا دادنش علامت سوال نباشه مثل همین لینک که گفتم. ولی در هر صورت نمیتونی داخل بلاگفا به این آدرس لینک بدی:

در مورد ایراد پنجم هم فکر می کنم حق با شما باشه. مطمئن نیستم. باید یه بار دیگه با عنوان و مطالب یکسان امتحان کنم. و آدرس وبلاگ ها رو هم میدم.
    این خطا به خاطر همون سیاست هاییه که گفتم! سایت oxinads ف.ی.ل.ت.ر شده توی بلاگفا (توی همه قسمتها!!!). سایت وبزیست هم توی قالب ها ف.ی.ل.ت.ر شده! (به جرم داشتن لینک باکس!)

20. 2 كاربر زير به خاطر اين پست مفيد از Mahdi تشكر كرده‌اند

+ پاسخ به تاپيك
صفحه 1 از 8 1 2 3 4 ... آخرینآخرین

برپسب های این تاپیک

قوانین ارسال

• شما نمیتوانید تاپيك جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید