به دوستانی که قصد ساختن وبلاگ دارند پیشنهاد می کنم از سرویس بلاگفا استفاده نکنند
به چند دلیل:
1. نمایش تبلیغات در بالای وبلاگ شما (بدون اجازه ) در صورتی که سرویس هایی مثل iranblog ، mihanblog ، بلاگ اسکای و . . . هیچ تبلیغی رو به بازدید کننده ها نشون نمیده
2. حذف دستور iframe به خاطر اینکه شما نتونید در وبلاگتون تبلیغات انجام بدید ( خودش با وبلاگ شما تبلیغ کنه اشکال نداره اما شما حق ندارید تبلیغی انجام بدید.
در ضمن بلاگفا به جز iframe خیلی از کد های دیگه رو هم حذف کرده مثل: متا رفرش ، ری دایرکت ، متا تگ، . . .
3. نداشتن سیستم آمار وبلاگ ، خبرنامه و خیلی سرویس هی دیگه در مقایسه با سرویس های دیگه
4. قبلا یه ایراد دیگه ای نوشته بودم که اشتباه بود و مهدی عزیز اثبات کرد که اشتباهه
به نقل از Mahdi :سایت oxinads ف.ی.ل.ت.ر شده توی بلاگفا (توی همه قسمتها!!!). سایت وبزیست هم توی قالب ها ف.ی.ل.ت.ر شده!
بلاگفا به راحتی هر سایتی رو که دلش میخاد برای کاربراش فیل.تر میکنه.( به بهانه سیاست های مزخرفش)
5. (روی این زیاد مطمئن نیستم) با موتور جستجوی گوگل مشکل داره ( اگه شما 3 وبلاگ یکسان در بلاگفا و iranblog و mihanblog داشته باشید، در فهرست جستجو ، بلاگفا در آخر قرار می گیره. در سرویس میهن بلاگ برای هر پست میتونید برچسب (کلمات کلیدی) اضافه کنید. این برچسب ها باعث میشن رتبه ی بهتری در جستجوی گوگل داشته باشی
6. و امروز به خاطر یه اعتراض به سیاست های بلاگفا ، اون رو مسدود کردن!! http://e1op.blogfa.com
متاسفانه وبلاگ خودم هم بلاگفاست چون روز اول که ساختمش از معایب اون خبر نداشتم و توی کلی دایرکتوری ثبتش کردم و الان نمی تونم عوضش کنم
اگه دنبال یه سرویس درست و حسابس در ایران می گردید بهتون پیشنهاد می کنم از میهن بلاگ استفاده کنید. واقعا سرویس فوق العاده ایه. امکاناتش حرف نداره.
امکاناتش اصلا با بلاگفا قابل مقایسه نیست!!

LinkBack URL
About LinkBacks