سلام دوستان و کاربران عزیز
از همه دوستانی که در مورد سئو و افزایش بازدید و اینجور چیزها چیزی می دونند حتما ما را در مورد چند مسئله راهنمایی فرمایند
چند سوال

لطفا کسانی که در این موارد تجربه و یا اطلاعاتی دارند حتما پاسخ دهند.
کاش قبل از پرسیدن مقاله های بخش سئو رو نگاه می کردید شاید از تعداد سوال ها کم شه (شاید به صفر برسه) و اینکه عنوان تاپیک عوض شد !
1-آیا تبادل لینک در افزایش بازدید، و بالا رفتن پیچ رنگ گوگل موثر است یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک درست تنها چیزیه که در افزایش رنک موثر هستش !
و تبادل لینک اشتباه نتیجه عکس می ده
تاپیک زیر رو بخونین:
غرق در تبادل لينک نشويد
2- آیا پیچ رنگ بالا در بالا بردن رتبه خود در موتورهای جستجو موثر است یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟(من چند روز پیش توی گوگل یک مطلب را جستجو کردم و نزدیک به هزاران لینک رو در مورد کلمه ای که جستجو کردم آورد و یه چیز عجیب دیدم برای من عجیب بود چون توی مطالب این انجمن خونده بودم که هرکسی پیچ رنگش بالا داشته باشه توی رتبه بندی موتورهای جستجو بالا تر قرار می گیرد.خوب من بعد از اینکه جستجو کردم لینک ها را بررسی کردم و پیچ رنگ سه لینک اولی که گوگل برای من آورده بود را نگاه کردم دیدم لینکی که سایتی که پیچ رنگش 0 است بالاتر از همه قرار دارد و لینکی سایتی که پیچ رنگش 2 است پایین تر از اون قرار دارد نه فقط این کلمه را حتی 10 ها کلمه دیگه را جستجو کردم دیدم بازهم بعضی از جاها لینک هایی که پیچ رنگش بالای دارند توی رتبه پایین تر و اون لینک هایی که رنگشون کمتر است بالاتر قرار دارد خوب حالا سوال اینجاست که وقتی گوگل برای رتبه بندی از پیچ رنگ استفاده کرده و هر کسی که پیچ رنگش بالاتر باشه رتبه بالاتری قرار می گیرد پس چرا در بعضی موارد اون های که پیچ رنگ پایین تری دارند بالاتر او سایتهایی قرار می گیرند که پیچ رنگشون بالا است. لطفا یکی در این مورد یه توضحی بده
درسته که پیج رنک شما رو به صفحه های بالا تر می بره اما نکات دیگه ای هم هست ! اینکه ایندکس سایت چه رنکی و اون صفحه چه رنکی داشته !
در ضمن تاریخ پست ارسالی خیلی مهم هست و تعداد کلمه ی جست و جو شده در متن پست ! چیز دیگه اینه که آیا لینکهایی که اون وبلاگ گرفته از موضوع مرتبط بوده یا نه ! این نکات کمک می کنن که با پیج رنک کم به صفحه ی بالا تر بیایید
3- آیا افزایش بازدید باعث افزایش پیچ رنگ و رتبه بالاتر در موتورهای جستجو می شود؟؟؟؟؟
افزایش بازدید به تنهایی در پیج رنک تأثیری نداره اما از نکاتی هست که در سوال قبل گفتم، اگه شما برای جست و جوی یک کلمه ورودی زیادی از گوگل بگیرید برای بالا رفتن شما تأثیر بهتری داره !
4- آیا گذاشت لینک زیاد در سایت تاثیری در پیچ رنگ و یا افزایش بازدید دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (مثلا من یک سایت دارم و یک هزارتا پست در سایت ارسال کردم و بیام لینک تمام یک هزاتا پست را توی ستون های سمت چپ و راست سایت قرار بدم آیا چه تاثیری داره تاثیر مثبت یا منفی داره)
لینک های داخلی هم تأثیر روی پیج رنک و روی رتبه دارند و بهتر هست ازشون استفاده بشه تأثیر چشم گیر نیست اما از نبودش بهتره !
5- بازهم توی مطالب این انجمن خوندم که گفته بودند که از لینک دادن به منبع خوداری کنید و اگه هم می خواهید به منبع لینک بدهید حتما از (rel=nofollow) استفاده کنید دوستان من این کار رو توی همه پست های وبلاگم انجام دادم ولی یه مشکلی پیش اومد مشکل هم این بود که بعد از اینکه تمام پست ها را این کار کرد( برای اینکه حق کپی رایت رعایت بشه من توی تمام پست هام به منبع لینک میدم) دیگه گوگل وبلاگ من را ایندکس نکرد حالا چرا ایندکس نکرده نمی دونم خوب خوشبختانه بعد از این که این (rel=nofollow) رو از توی تمام پست ها حذف کردم گوگل بعد از چند رو دوباره شورع کرد به ایندکس کردن وبلاگم.
تنها نکته ای که می تونم بگم اینه که تمام لینک های وبلاگها، سایت ها و ... که من دارم rel=nofollow هستن !
به مثال زیر دقت کنید:
http://www.google.com/search?q=site:...4qT997Fwdy5L0=
ار وبلاگ های خودم هست.
6- بعد از 6 سال کار بر روی سایتها و وبلاگها یه اتفاق عجیب برای یک وبلاگی که تازه ساختم افتاده اونم این بود که گوگل بعد از یک ماه هنوز حتی یکی از مطالب وبلاگ تازه ساخته شده من را ایندکس نکرده چرا را نمی دونم لطفا این یکی را حتما یکی توضح بده که چرا این مشکل پیش اومده اینو هم بگم که من وبلاگ را به گوگل معرفی کردم .(اینم آدرس وبلاگ: topdowns.mihanblog.com
نکته چندان عجیبی نیست ! شما به علت های مختلف Bann شدید و گوگل شما رو دیگه اینکدس نخواهد کرد پس بهتره ول کنید این وبلاگ رو !
ممکنه به علت پست های کپی و پست باشه و یا تبلغات نامناسب، لینک های نامرئی در سایت های دیگه و ... باشه
این دلیل Bann شدن شما:
http://www.iwebtool.com/google_banne....mihanblog.com
این هم دلایل قابل بررسی:
http://www.ksl-consulting.co.uk/google_penalty.html
7- تبادل لینک زیاد باعث افزاش پیچ رنگ می شود یا نه مثلا من با هزاران سایت با پیچ رنگ 3 تبادل لینک کردم ولی هیچ بازدید کننده ای از طریق اون لینک به وبلاگ من نیاد آیا باز پیچ رنگ من بالا خواهد رفت یا نه؟
بازدید کننده ای که باعث می شه رنک شما بالا بره خود گوگل هست ! اگه گوگل از طریق اون لینک ها وارد سایت شما شد و دید که title لینک و عنوان مرتبط با موضوع لینک شده بود مثل: "سایت سرگرمی و تفریح" نه "وارد شوید" عنوان اول باعث افزایش رتبه خواهد شد.
8- اگر من سایتم را در صدها سایت تبلیغاتی تبلیغ کنم تاثیری در رتبه در موتورهای جستجو و یا افزایش پیچ رنگ دارید یا نه؟؟؟؟؟؟؟ (سایتهایی مثل پیام سرا،ایستگاه و صدها سایت شبیه اینها که در هر روز در حال افزایش است)
اگه لینک هاشون rel=nofollow نباشه و عنوان مناسب داشته باشه بله، حتی امضای شما در انجمن ها هم بک لینک محسوب می شه! اما به علت ازدیاد لینک در این سایت ها افزایش چشم گیری رو انتظار نداشته باشید !
یه درخواست کوچولو هم از همه دوستان دارم می خواستم یکی به وبلاگم من سر بزنه ببینه مشکلی چیزی نداه لطفا یه بررسی از نظر سئو و خیره بکنید نگاه کنی کم و کسری نداره راستی در مورد گذاشتن مطالب هم باید بگم که من به صورت مرتب هر سه روز یک بار می گذرام
یه چیز دیگه اونم اینکه مطالب سایت قدیمی هستند چون دارم یه چیزهایی آزمایش می کنم
لطفا حتما یه بررسی کنید
اینم آدرس وبلاگ
30modern.net
در اولین فرصت سعی خودم رو می کنم !
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
کد:
You tried to access the address http://www.30modern.net.com/, which is currently unavailable.