سلام خوبی؟
میخواستم بدونم چجوری میتونم لینک بذارم تو وبلاگم
اگه ممکنه کمکم کنید؟
سلام خوبی؟
میخواستم بدونم چجوری میتونم لینک بذارم تو وبلاگم
اگه ممکنه کمکم کنید؟
من توی میهن بلاگ،وبلاگ دارم؟
راستی میتونم واسه ی وبلاگم اهنگ آپلود کنم؟
اگه ممکنه راهنماییم کنید
خوب اول اینکه برای آپلود آهنگ یا هرچیز دیگه باید فایل ها رو توی یک جای دیگه آپلود کنید و بعد لینک رو در وبلاگ قرار بدید !
مثلا در www.2shared.com و یا www.mediafire.com بعد از اون هم طریقه قرار دادن لینک به شکل زیر هست:
قسمتی از نوشته رو به عنوان متن لینک انتخاب کنید، مانند "دانلود کلیپ" (مرحله 1) بعد دکمه از اون دکمه افزودن لینک (مرحله 2) را بزنید:
با زدن دکمه پنجره ی زیر باز می شه و شما باید یک آدرس (اجباری) و یک عنوان (اختیاری) برای لینک انتخاب کنید، عنوان به موتورهای جست و جو این امکان رو می که بفهمن لینک شما در چه موضوعی هست. و در آخر تعیین می کنید که با زدن روی لینک پنجره ی جدید باز بشه یا در همون صفحه باز بشه که توصیه می کنم در پنجره جدید باشه !
سلام من می خوام طریقه آپلود وگذاشتین لینک تو وبلاگ بلاگفا رو یاد بگیرم
کسی هست جواب بده
چگونگی درج پیوند ( لینک ) در میان نوشته ها:
برای درج پیوند (لینک) در بین نوشته ها میتوانید از امکاناتی که ویرایشگر متون بلاگفا آنرا فراهم میکند استفاده کنید.
پس از تایپ عنوان پیوند آنرا با کلید (Shift + Arrow key) و یا با ماوس انتخاب کنید.حالا آیکون افزودن لینک را از نوار ابزار انتخاب کنید . فرمی نمایش داده خواهد شد و میتواند آدرس اینترنتی (URL) پیوند را آنجا وارد کنید.
متن رو انتخاب کنید و همون علامت کره زمین که تو پست قبل گفتم رو بزنید.
سلام در کدوم بخش وبلاگ لینک بزارم
سلام در کدوم بخش وبلاگ بلاگفا باید لینک بزارم
سلام در کدوم بخش وبلاگ بلاگفا باید لینک بزارم
اگه منظورتون اینه که فایل رو آپلود کنید در هیچ کدام از بخش های بلاگفا نمی شه باید تو سایت هایی مثل: http://up.iranblog.com این کار رو انجام بدید، طرقه قرار دادن لینک هم که بالا گفته شده !
salam doust aziz shoma nagofted ka to web kojash hust on jai ka ma inkar haro bekonim asmesh chi hust?mer30
سلام من در سایت 2shared - file upload یک فایل رو آپلود کردم چه طوری به وبلاگ خودم منتقلش کنم